BETON-CIRE

BETON-CIRE

Beton kennen we allemaal. Beton-ciré binnenkort ook.

Beton-ciré is een afwerkingsproduct voor in je woning of bedrijf. De toepassingen zijn onenindig, de kleuren keuzes zijn dat ook.

Beton-ciré is een mortel op basis van cement, fijne pigmentdeeltjes en hars. Het product is maar 1 à 2 mm dik en kent een zeer ruim assortiment in toepassingen. Beton-ciré wordt gesmeerd op een oppervlak, dit kan gaan van houten werkplaten, op tegels of zelfs op je huidig verouderd badkamer-of keukentablet.

Het product is water- en vetresistant en wordt volledig naadloos uitgevoerd. Door deze eigenschappen is het product bijzonder onderhoudsvriendelijk en hygienisch.

Beton-ciré geniet de laatste jaren meer en meer bekendheid, de grijze betonlook die je hiermee kan creeëren blijft volgens de grote Trend Agencies dan ook de komende jaren erg hoog scoren. Het is trouwens niets voor niets dat onze grote Belgische interieurgoeroe Axel Vervoordt vaak met dit product werkt! 

Wij kunnen zowel kleine projecten uitvoeren als een totaal concept voor uw keuken of badkamer uitwerken.
Hoe gaan we te werk?

  • We maken samen een afspraak om ter plaatse te komen kijken
  • We stellen een 3D-schets voor met ontwerp  (indien gewenst)
  • We bespreken samen het ontwerp (toelichting, mogelijke varianten, prijs indicatie,..)
  • Na akkoord gaan we over tot de opmaak van een concrete offerte

Hebt u interesse in dit product? Wenst u wat meer info of wenst u graag een toonzaal of een woning te bezoeken? Geef ons gewoon een belletje en we helpen we je graag verder!

Bekijk alvast onze realisaties realisaties  op deze website!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x